Boundary introducere DIY Z-Wave Wise House Safety System

Efter at have ramt deres kickstarter finansieringsmål på bare 48 timer tilbage i juni 2019, har Edinburgh-baseret startgrænse netop introduceret deres nye Wise House Safety System.

Installation og overvågning

DIY-versionen af ​​alarmsystemet kan være selvinstalleret såvel som med det ekspertinstallationsvalg, det kan også være myndigheder, der overvåges.

Efter at have bestået et program med omfattende pre compliance-testning, er grænse for øjeblikket i afventning af akkreditering (forventes at blive underskrevet udgangsartet Q1) til Grade 2 UK & European alarm test standarder, som ikke kun angiver, at alarmen er robust såvel som udfører pålideligt, dog pålideligt, dog at det ligeledes er tamper-bevis for at være indbrudstyv. Grade 2 Akkreditering er ligeledes et af forsikringsselskabets krav ud over myndighederne for et automatisk niveau 1 vedrører respons.

Integration

Grænselsstat Alarmen kan håndteres fuldstændigt fra en smart-telefon, såvel som opererer på Z-Wave-radiostandard.

DIY-systemet er kompatibelt med Amazon Alexa såvel som Google Assistant. Philips Color Integration findes også på grænsevidenskaben, og det ser ud til at være ved hjælp af IFTTT snarere end udviklet i ZigBee.

Det ville være dejligt at se et link med nogle kloge låse samt begrænsede tilstand, det er på deres fortegnelse over potentielle integrationer at overveje.

Grænsesystemerne udnytter “Industry Basic X.509 såvel som TLS” til end-to-end-kryptering af data samt lover over-luft sikkerhedsopdateringer også.

I modsætning til lignende produkter af sin art udvikles grænse til at vare med en levetid på syv år. Derudover udnytter systemet avancerede algoritmer samt innovation for at inspicere systemet eksternt, herunder batterilevetid (CR123A batterier), som i sensorerne skal vare over et år.

Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set et produkt med en så oprigtig erklæring som “LifeSpan på syv år”. Vi spurgte Begræns, hvad dette indikerer præcist, så godt som de fortalte os

[Systemet har en] 12 måneders garanti, 3 år langvarig med plus eller pro plan, oprettes systemet med 7 års minimums levetidspecifikation med hensyn til valg af høj kvalitet element

Grænse

Grænsestatus Deres sikkerhedssystemer vil ende med at være den eneste kloge alarm i Det Forenede Kongerige, der er præcis tilstrækkelig til at levere en automatisk myndigheders handling samt det eneste ægte “smart” alarmsystem til at tilfredsstille uk såvel som europæiske alarmstandarder.

Tjek linket samt videoen nedenfor for at opdage mere.

www.boundary.co.uk

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest5.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *