household

Bold Bookends

Bookends er et af de dekorationsprodukter, som folk enten ser ud til at lide eller hader. Jeg er ganske neutral over dem, men for nylig har jeg set dem overalt. Her er en roundup af nogle få, der har fanget mit øje …

Disse halvt bookends fra Glass fra Metropolitan Outfitters er rent geni. Hvorfor ikke gøre dine fiskeskåle nyttige? Hvis fisk ikke er din ting, kan du også fylde disse med blomster for at holde din bogsamling ser frisk ud. En mere bonus? De er til salg ideelt nu!

Hvis du forstår mig, forstår du, at jeg ikke kan tåle fugle. Stadigvis er disse bit linned ugle bookends så charmerende, at du ikke kan hjælpe, dog vil have dem. De ville være bedst i et børns plads til at beholde denne samling af nysgerrige George -bøger under kontrol.

Polerede sten ser ud til at være på mønster ideelt nu, så godt, hvad meget bedre bruger er en klippe end som en bog? Anthropologie bringer disse Sao Paulo -bookends, der absolut ville tilføje nogle alvorlige skimmer til enhver form for boghylde.

Eller du tilføjer måske en smule sans for humor til dine hylder med denne bogstavelige bookend fra CB2.

Endelig er ingen Bookend Roundup nogensinde total uden den traditionelle kæledyrshundbookend. Til mit valg vælger jeg Jonathan Adlers Junior Dachshund Bookend. Selvom det kommer fra hans juniorkollektion, ville jeg stadig stolt screene dette. Jeg kan virkelig godt lide skyggen af ​​lyserød og ifølge Pantone – som Michael Penney for nylig rapporterede – er Pink årets farve!

For meget mere om elegante boghylder, tjekket Kimberley Browns blogindlæg.

Fotokreditter: 1. Glass Half Bookends, Metropolitan Outfitters2. Owl Linen Bookend, kapitler såvel som Indigo Books + Music3. Sao Paulo Bookend, Anthropologie4. Slutbogen, CB25. Junior Dachshund Bookends, Jonathan Adler

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *