household

SmartThings + Raspberry Pi & Homebridge = Siri HomeKit Controlleret Smart Home

Her er alt hvad du har brug for for at få Siri til at kontrollere din Samsung SmartThings, Philips Color Lighting og Sonos ved hjælp af en Raspberry Pi, der kører Homebridge. Automated hjemmelæser (og medieproducent) Paul Gale fører os gennem sin trin-for-trin-guide, der afslutter med en temmelig fremragende sæsonbestemt smart hjemmevideo.

“Hej Siri, gør det til jul!” Eller hvordan man får Siri til at kontrollere HomeKit og ikke-Homekit-enheder ved at bruge Samsung SmartThings og en Raspberry Pi til at sætte en julebelysningsscene på en række pærer og dekorationer og sparke den ideelle playliste (UK visse instruktioner).

Jeg har automatiseret mit hjem i meget mere end 15 år nu med systemer som CBUS-belysning, vægmonterede kontrolpaneler, et komfortalarmsystem, HomeVision Hardware HA-controller, hele huslyd, elektriske gardiner og taglys osv. Listen var lang. Åh, og omkring 8 km cat5e kabling!

Vi tog for nylig en beslutning om at træde og nedstørre lidt, men resultatet af det var, at jeg var nødt til at sige farvel til en masse af mit charmerende automatiseringssæt. Et resultat af så mange år med forskning, installation og programmering og chat med de store mennesker på de automatiserede hjemmefora og postliste. Vi er nu i et lejet hus og venter på, at vores nye hus skal bygges.

Jeg kunne bare ikke modstå lokket af hjemmeautomation endnu en gang, da standardhuslysene bare var sååå 1990’erne og kedelige. Uden tvivl er jeg temmelig begrænset til, hvad jeg kan installere i en lejet ejendom, så jeg investerede i nogle trådløse Philips -farvelamper, både farvestikket type, nogle nyere iris vægvaskfarvelamper og en temmelig god farve ud over skrivebordslampen. Jeg har haft de originale Philips Color Iris -lamper i nogle år nu, men de nyere versioner forbinder sammen og med andre lamper i farvesystemet ved hjælp af et knudepunkt, alle kontrollerbare ved hjælp af Color iOS -appen. Temmelig cool eh?

Nå, for nylig opdaterede Philips Color Hub til V2, og med dette kom Apple HomeKit -support og evnen til at kontrollere lamperne ved hjælp af talte kommandoer til Siri. Wow, det var sjovt og faktisk overraskende nyttigt, idet vi fandt, at vi nu ville kontrollere en masse af farvelysene på denne måde, da det bare var så meget hurtigere end at låse iPhone op, åbne appen og stikke på forskellige knapper.

Så kom Samsung SmartThings -systemet med sit løfte om let integration og kontrol af en række meget kreative trådløse sensorer og enheder. Naturligvis kunne SmartThings Hub også linke til farvesystemet og nogle andre bits ‘n’ bobs, som jeg allerede havde som en Logitech Harmony Remote og et Sonos Play: 1 -højttaler. Jeg ønskede snart Siri -kontrol over disse nye enheder, da SMARTTHINGS -systemet ikke er naturligt HomeKit -kompatibelt. Det viser sig dog, at det uden tvivl er muligt ved hjælp af nogle meget kreative samfundsprojekter og kode.

Følgende guide blev oprettet for at hjælpe andre med at opnå HomeKit Nirvana med en beskeden mængde kit og et par apps. Jeg er nødt til at angst for, at det for det meste er baseret på andre menneskers arbejde og guider spredt over masser af websteder og sider, men samles til en forhåbentlig gavnlig guide. Kæmpe kreditresultater til alle disse mennesker i de forskellige projekter og fora til den fantastiske mængde arbejde, der er lagt i for at gøre det muligt for andre (gratis) at opnå noget specielt. Overvej venligst at donere, hvor der er en mulighed. Jeg har også dybtgående de ændringer, der er nødvendige for at køre dette i Storbritannien (og muligvis Europa).

Dette kræver en overkommelig mængde indsats og en vis viden om vinduer, Linux og iOS, men skal være opnåelige for en masse gennemsnit for avancerede brugere.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Samsung GP-WOU019BBDWG SmartThings Smart Plug 2019, kompatibel med Amazon Alexa og Google Home, …

972 anmeldelser

£ 19,50

Gå på Amazon

2SmartThings Aeotec Zigbee Motion Sensor – Automatisk kontrol af lysintegreret temperatursensor, …

34 anmeldelser

£ 34.99

Gå på Amazon

3

SMARTTHINGS AEOTEC ZIGBEE Multipurpose Sensor – Window -Door Sensor til indbrudsalarmsikkerhed …

16 anmeldelser

£ 29.99

Gå på Amazon

Hardware

Påkrævet:

SmartThings Hub (jeg har SmartThings Starter Kit plus et ekstra stikkontakt)

Raspberry Pi (jeg bruger Raspi 2 Model B Desktop) med SD -kort, PSU og netværkskabel – eller bare få et Raspberry Pi -startkit (plus et mus, tastatur, skærm og HDMI -ledning til indledende opsætning).

iPhone kører Siri

Du kan køre dette på en anden Linux -enhed i stedet, men du er muligvis nødt til at ændre instruktionerne lidt.

Valgfri:

Philips Color Hub v2 (firkantet snarere end den gamle runde)

Philips farvepærer eller lamper såsom de hvide og farvepærer, farve lux -pærer, farve iris, farve ud over lampe osv.

Andre SmartThings -sensorer og enheder såsom stikkontakten.

Andre Zigbee- eller Z-Wave-enheder. For eksempel har jeg flere TKB-plug-in-stikkontakter, der fungerer meget godt med SmartThings, ligesom Aeon Labs Multisensor 6 gør.

En stor, lyserød glitter juletræ med lys til at automatisere og gøre dine venner jaloux!

Software

Raspbian Os

Homebridge

1. Installer Noobs & Raspbian på din Raspberry Pi

Installer din PI ved at følge disse instruktioner:

Når du er færdig, skal du sørge for at logge ind på en terminalsession på Raspi, enten ved at køre terminal i Raspi GUI eller ved at bruge en terminal -app på Windows/Mac, såsom den ekstraordinære kitt.

Du kan logge ind og udstede alle de kommandoer, der er vist her under standard ‘PI’ -kontoen på Raspi. Hvis der er tilsluttet eksternt ved hjælp af Putty, er standardbrugernavnet ‘Pi’ og adgangskode ‘Raspberry’, selvom adgangskoden i min installation ikke blev genkendt, så jeg var nødt til at ændre det fra terminalappen i Raspi GUI ved hjælp af:

Passwd

Indtast derefter den nye adgangskode dobbelt som instrueret. Meget mere info her:

2. Installer node.js på Raspberry Pi

Der er nu meget senere versioner af Node.js end instruktionerne her:

Så det var hvad jeg gjorde. Via et terminalvindue såsom kitt på vinduer:

Dette er til Raspberry Pi 2 Model B – Kontroller den forrige URL, hvis du har en ældre version, da pakken er anderledes.

wget

TAR -XVF NODE-V5.2.0-LINUX-ARMV7L.TAR.GZ

CD-node-v5.2.0-linux-armv7l

sudo cp -r */usr/lokal/

For at kontrollere node.js er passende installeret, og du har den ideelle version, kør kommandoen:

Node –V

Du ønsker måske også at kontrollere, at NPM er den aktuelle version som på min Raspi, den var ret gammel, og jeg løb ind i nogle problemer med at prøve at installere homebridge. Dette installerer/opgraderer til den aktuelle version:

sudo npm installer npm -g

3. Installer homebridge på PI

sudo npm install -g homebridge

sudo npm install -g homebridge-legacy-plugins

Nu er vi nødt til at foretage nogle ændringer i filen SmartThings.js til de britiske/EU -servere:

CD/USR/Local/Lib/Node_modules/Homebridge-Legacy-Plugins/Platforms

Nano SmartThings.js

Find følgende URL i filen:

og udskift det med:

I min version af filen var der kun et eksempel på dette. Ctrl-O og indtast for at gemme filen, derefter Ctrl-X. Denne opsætning er ikke helt komplet endnu, du skal afslutte følgende, før homebridge kører.

4. Installer SmartThings -appen på din iPhone

Du skal allerede have SmartThings -appen på din telefon. Hvis ikke, skal du installere og indstille det nu ved at følge de instruktioner, der fulgte med SmartThings Kit (eller HUB)

5. Log ind på SmartThings IDE og opret en JSON API SmartApp

SmartThings IDE (Integrated Development Environment) leverer et sæt værktøjer til at administrere en SmartThings-konto og hubs, enheder osv. Det er faktisk ganske fordelagtigt af en række grunde, men vi bruger den her til at installere en skræddersyet JSON API SmartApp Det er en afgørende part af processen med at få Siri til at kontrollere vores ikke-Homekit-enheder.

Log ind ved hjælp af din SmartThings -konto, som du oprettede som en del af SmartThings Kit/Hub Install.

Goto fanen ‘My SmartApps’

Klik på ‘+ ny smartapp’ -knap øverst til højre

Klik på ‘Fra kode’

Gå her i et andet browservindue:

Klik på knappen ‘Raw’

Vælg al kode (CTRL-A) og kopier den (CTRL-C)

Gå tilbage til SmartThings IDE -vinduet, og indsæt den kode, du lige har kopieret i kodevinduet.

Find alle forekomster af

og udskift dem med

Der skal være tre tilfælde på linjer 59, 63 og 87 – dette er lige på tidspunktet for skrivningen (11/12/15). Selvfølgelig kan denne kode ændre sig i fremtiden. Hvis du har en amerikansk konto, behøver du ikke at gøre dette, da server -URL’en er det rigtige for dig.

Klik på ‘Opret’

Klik på ‘Appindstillinger’

Klik på ‘OAuth’

Klik på ‘Aktivér OAuth i Smart App’ Forlad alle indstillinger som standardindstillinger

Klik på ‘Opdatering’

SmartThings IDE ser ud til at miste menuknapperne på dette tidspunkt, så du kan muligvis klikke på ‘My SmartApps’ -fanen igen, klik på ‘JNewland: JSON API’ -indgangen for at komme tilbage til et punkt, hvor du kan nu:

Klik på ‘Publicer’ og ‘For mig’

6. Installer den nye JSON API SmartApp i SmartThings

Indlæs appen SmartThings på din iPhone.

Gå til ‘Marketplace’ ved at tappe ikonet i bunden ideal (blåt, grønt og gult ikon, der ligner en stjerne).

Tryk på ‘Mine apps’

Tryk på ‘JSON API’

Du kan nu vælge en af ​​switches og Philips -farvelamper, som du vil kontrollere ved hjælp af homebridge/homeKit/Siri (bemærk, at Philips Color V2 -hub nu understøtter HomeKit naturligt, så du måske ikke ønsker at vælge farveenheder her, da de allerede kan Vær i HomeKit -databasen og kontrollerbar). Du kan vende tilbage til denne skærm i fremtiden og ændre dine valg, så du måske bare vil prøve en enkelt enhed til test. Hvis du senere ændrer disse enheder, skal du muligvis stoppe og genstarte homebridge -serveren for at de nye eller ændrede enheder skal opdages og indtastes i HomeKit -databasen.

Tryk på ‘Config’

Den næste skærm skal derefter vise den konfiguration, vi skal bruge i HomeBridge -serveren. Det skal se sådan ud (jeg har udskiftet de faktiske nøgler med XXX):

{
“Beskrivelse”: “JSON API”,
“Platforme”: [
{
“Platform”: “SmartThings”,
“Navn”: “SmartThings”,
“App_id”: “XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXX”,
“Access_token”: “XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXX”
}
]
}

Kopier dette eller send det ved hjælp af e -mail, pushbullet eller hvilken som helst anden metode du måtte have til at sende tekst fra en iPhone til din stationære maskine. Jeg bruger Pushbullet -appen og Firefox -plugin, der fungerer ganske godt. Desværre er dette trin lidt besværligt, da SmartThings ikke har en app til andet end en mobil enhed (ikke engang en iPad -version tror jeg).

Tryk på ‘færdig’ og ‘gjort’ igen for at forlade SmartApp. SmartThings skal vise et banner, der siger, at “JSON API nu er installeret og automatiseret”

7. Opsætning af en config.json -fil til homebridge

Vi bruger nu konfigurationsteksten fra det forrige trin og opretter en config.json -fil til homebridge -serveren.

Tilbage i dit terminalvindue tilsluttet din Raspberry Pi:

cd /home/pi/.homebridge

Nano Config.Json

Indsæt nu i konfigurationsteksten. Hvis du bruger Putty, kan du kopiere konfigurationsteksten og ideelt klikke på Putty -vinduet for at indsætte den i.

Ctrl-o for at skrive filen. Sørg for, at filnavnet er ‘config.json’, og tryk på Enter. CTRL-X for at forlade Nano-editoren.

Kontroller, at filen nu findes:

ls

Du skal se ‘config.json’ opført.

Nu kan vi starte homebridge -serveren:

Homebridge

Hvis alt er vellykket, skal du se noget som denne output (de alarmerende meddelelser ser ikke ud til at påvirke betjening af serveren):

pi@Raspha: ~/.homebridge $ homebridge
*** Alerting *** Programmet ‘Node’ bruger Apple Bonjour -kompatibilitetslaget af Avahi.
*** Alert *** Fix venligst din ansøgning til at bruge det oprindelige API i Avahi!
*** Alert *** For meget mere information se <>
*** Alert *** Programmet ‘Node’ kaldet ‘DNSSE

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *