OpenRemote integreres med Sonos

i nøjagtig den samme metode som udsendt tv såvel som videoafspilning har ændret sig til streaming, IP-TV såvel som “on-demand” at se på, når du vil, hvor som helst du vil, ligesom afspilning af Musik ændrer sig. Et musiksystem burde i dag være en del af House Automation System, der er i stand til at opsætte til forskellige scenarier. Det burde ligeledes være i stand til at blive kontrolleret fra hvor nogensinde du vil.

OpenRemote giver et godt resumé af dine integrerede produkter, men hvad der manglede var integrationen af ​​mit multi-room musiksystem fra Sonos. Sonos introducerede deres første produkt 2005 som et avanceret multi-room musiksystem: enkel installation, trådløs, med næsten intet krav om kabling. Med Sonos din personlige musiksamling, endte radiokanaler, Spotify såvel som adskillige andre musiktjenester med at blive tilgængelige, indlejret i kun et produkt, der er tilgængeligt såvel som administreret privat for hvert værelse. Sonos -gadgets producerer deres eget WiFi -netværk Sonosnet til at dele info samt streame musik mellem hinanden uden at dræne ydeevnen på dit eget netværk. Det er muligt at linke dine egne forstærkede højttalere, dine egne forstærker eller bruge trådløse højttalere fra Sonos.

Lyder som en ideel service? Manglen på mulige metoder til at integrere med disse produkter, hvilket gjorde adskillige husautomatiseringsintegratorer, der var nødvendige for at vælge andre løsninger.

Sonos OpenRemote Integration – Med Sonos OpenRemote -integrationen kommer din musikløsning et trin bedre til et fuldstændigt integreret hjemmeautomatiseringssystem. Nu kan du administrere dit Sonos -musiksystem ikke kun af den hengivne Sonos -fjernbetjening eller med din telefon. Sonos OpenRemote -integration gør det ligeledes muligt at kontrollere funktioner som “skifte spor” eller “øge lydstyrken” som i min situation med KNX -gadgets som fysiske knapper eller automatiseret ved definerede begivenheder som “Musikens tur, når jeg forlader huset” .

OpenRemote -integrationen tilføjer de mest almindelige kommandoer til din egen OpenRemote (UI) grafiske brugergrænsefladedesign, såsom play/paus/næste spor/lydstyrke osv., Tilføj mulighederne for skærminfo som det aktuelle sporafspilning. En anden ekstra funktion er, at det nu er muligt at nå Sonos -systemet uden for dit regionale WiFi -netværk.

Hvordan virker det? Ved at installere Node.js, som er en platform baseret på Chromes JavaScript -runtime, vil du være i stand til at køre “Sonos HTTP API” -serversoftwaren. “Sonos HTTP API” -serveren vil udføre oversættelsen af ​​Sonos -kommandoerne til “HTTP” -kommandoer, som OpenRemote kan oversætte såvel som udførelse. Med API -serveren såvel som kørsel kan du frit oprette “HTTP” -kommandoer i OpenRemote Designer for at kommunikere med dine Sonos -enheder. Nyd dit nye integrerede musiksystem, hvor OpenRemote tager sig af endnu en meget mere funktion i dit hus. Se OpenRemote ‘Sådan – Sonos’ såvel som Sonos House -siden

Gengivet fra nyhedsbrevet i oktober / december 2013 med venligt samtykke fra Henrik Gjörlo ff og openRemote.org

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *