household

Nate Berkus & Jeremiah Brents $ 10M Manhattan Penthouse

Stjernesigner samt Life Partners Nate Berkus såvel som Jeremiah Brent solgte deres New York City duplex Penthouse, som de bemærkede i december 2015. Læggsguld såsom dette kommer på En høj pris – $ 10 millioner, for at være nøjagtig.

Det 2.800 kvadratmeter store hjem findes den 14. samt 15. etager i en co-op-bygning før krigen i Greenwich Village. Renoveret såvel som pyntet af parret selv har pladsen tre soveværelser, tre badeværelser, et kokkens køkkenområde samt en malerisk børnehave til deres datter, Poppy.

Nate såvel som Jeremiah købte et spansk Revival -stil i 1920’erne i Los Angeles for $ 2,36 millioner som deres nye hjem. Vi er glade for at se, hvordan parret vil style solnedgangstrimlen, men indtil da skal du klikke gennem “Townhouse in the Sky”, der for nylig har lavet vores lystliste.

Den lysfyldte foyer sætter tonen for resten af ​​rummet. Den neutrale, finjusterede kombination, der opdages lige her, bringes i resten af ​​hjemmet.

Stuen har åben byudsigt plus en pejs med tilpassede lister.

Flankeret af to glasterrasse -døre sidder spisepladsen ved siden af ​​kokkens køkken, som kan lukkes for en meget mere formel ramme.

Køkkenområdet er udstyret med en otte-brænder hætte og slagterblokken samt marmorgællertoppe. Domed Skylight Windows tilbyder gode tilbud af naturligt lys, som er usædvanligt for en New York -plads.

Den rummelige master suite kan prale af en pejs, tonsvis af tekstur samt et påklædningsrum, der er større end mange soveværelser.

Luksuriøse inventar i masterbadet inkluderer dobbeltvaske såvel som et fritstående støbejernskar.

En smedejernstrappe fører til de personlige boligkvarter nedenfor.

Det store husholdningsrum har en mørkere farvekombination såvel som er i alt med en pejs såvel som et andet pulverrum.

En terrasse vikles rundt i hjemmet for byudsigt som ingen anden.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *