household

Popp Hub er Raspberry Pi-baseret Z-Wave Wise House Gateway

Popp har frigivet en ny Wise House Gateway, der giver dig mulighed for at kontrollere dit hus fra din smartphone eller tablet via den ledsagende gratis iOS såvel som Android-apps.

Gatewayen er baseret på Raspberry Pi og konfigureret med en webbrowser ved hjælp af dens Ethernet -port. Det administrerer op til 230 Z-Wave-moduler ud over netværkskameraer såvel som andre IP-baserede gadgets via plugins.

OS kører fra et interiør SD-kort såvel som de 4 ombord USB-porte kan bruges til yderligere opbevaring eller ekstra gateways samt grænseflader som en Enocean eller WiFi-pind. 3,5 mm port kan levere lydkommentarer med det valgfri stemme-out-modul, der er installeret.

Popp State The Raspberry Pi Underbygning gør det til en utrolig stabil enhed …

Huben er baseret på den lille computer Raspberry Pi. Derfor repræsenterer det en særlig stabil og fleksibel administrationsmulighed for Wise House Networks. Takket være den integrerede gadget-database såvel som trin-for-trin-retninger, kan enhver form for nyt klogt husgadget være såvel som let.

Popp-hub er baseret på Z-Way Middleware, den allerførste Z-Wave Plus licenseret Z-Wave-controller. Det indikerer, at produktet er ekstremt modent fra første dag, såvel som det kan bruges med alle apps såvel som funktioner, der kommer fra den store Z-Way Designer såvel som individuelt kvarter inklusive DIY-produkt Razberry.

CPU: 900MHz Quad Core Arm Cortex A7

Hukommelse: 1 GB

8 GB flashopbevaring (SD -kort)

Z-Wave: Sigma Styles SM5202

Fuldt Z-Wave plus licenseret statisk controller

Support til 48 kommandoklasser

Forbedret sikkerhed

Dimensioner: 89x71x25mm

Popp Hub understøtter den nye Z-Wave Plus Basic og tilbydes nu for omkring £ 130.

Popp.eu: Flere Z-Wave Wise House-produkter

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *