AEOTEC Door Window Sensor 6 er meget lidt Z-Wave Plus-gadget fra Aeon Labs

Den nye AEOTEC-dør / vinduesensor 6 er en Z-Wave Plus-sensor fra Aeon Labs, der er designet med et meget lidt look for at falme ind i Baggrund snarere end at skille sig ud som en øm tommelfinger.

For at hjælpe med at bevare, at 9 x 72 mm ABS -plastiklegemet er blevet udviklet til at blive malet, så du kan farve den for at blandes med farven på dine døre såvel som vinduer.

Gen5 System Homes 2 Magnetic Reed skifter langs dens kant, der bruger en slank magnet (2 mm), som kan sættes så meget som 2,2 cm væk.

Både installationsbeslaget såvel som magneten kan installeres ved hjælp af dobbeltsidet tape, små skruer eller endda en dab lim.

Aeon Labs angiver det indbyggede 500mAh-batteri varer over 1 år på vinduer såvel som omkring 10 måneder på ofte anvendte døre. Når tiden kommer, skal du fjerne sensoren fra dens installationsplade samt genoplade den på få timer gennem USB.

Andre funktioner inkluderer advarsel om lavt batteri, trådløse firmwareopdateringer. såvel som en optimeret antennes sort på 150 meter punkt til punkt.

Aeon Labs Door/Window Sensor 6 er en klog Z-Wave-sensor, der kan se tilstanden til dør/vindues åbne/tæt på ægte tid. Det er en sikkerheds- og sikkerheds-z-bølge-gadget, der understøtter sikkerheds- og sikkerhedskryptering. Ligeledes understøtter det “Over Air Firmware -opdateringen”, der giver dig trådløst opdateret sin firmware, hvis behov. Det kan inkluderes såvel som betjent i enhver form for Z-Wave-netværk med andre Z-Wave-licenserede gadgets fra producenter og/eller andre applikationer.

Sensor installeret (nederst til højre)

ZW112-C-dørvinduesensor 6 ender med at blive tilbudt fra Amazon.

28 anmeldelser

AEOTEC Dør/ vinduesføler 6 med genopladeligt batteri, Z-Wave Plus On/ Off Magnetic Detector til House Safety and Security Protection & Automation, Bordlar Alert, Paintable Style

fineste udviklede sensor; Umuligt tynd på 0,35 “i dybden.
Malbar for at sikre, at det smelter sammen med din dør eller vindues farve såvel som ser usynlig ud.
Opgraderbar produktfirmware.

Køb på Amazon

AEOTEC.com: Flere nye Z-Wave-enheder

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *